Cumpără oricare dintre centrale termice Alteas ONE sau Genus ONE în perioada 15 aprilie - 9 iunie 2019 și beneficiezi automat de extinderea garanției de la 5 la 7 ani pentru modelul Alteas ONE și de la 3 la 5 ani pentru oricare dintre modelele Genus ONE, Genus ONE System sau Genus ONE NET, în baza certificatului de garanție extinsă.

Află mai multe detalii despre centralele termice Ariston din gama ONE care intră în această promoţie.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi Ariston.

Caută cel mai apropiat distribuitor
Nu uita să citeşti REGULAMENTUL CAMPANIEI.

Acordarea garanției standard și/sau garanției extinse pentru o centrală termică se face cu condiția efectuării, verificării și întreținerii periodice, la fiecare 2 ani, cf ISCIR PT-A1 a centralei termice.

Întrucât respectăm dreptul la viață privată al tuturor clienților ARISTON THERMO ROMÂNIA SRL, vă informăm că validarea garanției, precum și activitățile ulterioare de intervenție în temeiul prezentei garanții implică prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (nume, prenume, adresă, număr de telefon). În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor nr. 2016/679, aveți dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exlusiv pe prelucrarea automată, dreptul de a înainta o plângere autorității de supraveghere și dreptul de a vă adresa justiției. Pentru mai multe informații privind confidențialitatea datelor dumneavoastră, vă rugăm sa accesați site-ul www.ariston.com/rou/ro