Globalna ekspertiza, italijanska toplina
Ariston je globalni ekspert u grejanju vode i proizvodima za grejanje koji omogućuju ljudima širom sveta Italijanski dizajn, efikasnost i visoko kvalitetna rešenja za njihov komfor.

Zahvaljujući svojoj globalnoj ekspertizi i dubokom razumevanju potreba potrošača, konstantno smo bili nagradjivani poverenjem miliona porodica širom sveta u proteklih 50 godina, prodajući proizvode u preko 150 zemalja sveta.
Ariston je cenjen među ekspertima i profesionalcima za napore koje ulaže u redizajniranje svojih proizvoda da napravi sve korake instaliranja i održavanja što jednostavnijim i bržim.
Ariston brend pripada kompaniji Ariston Thermo Group, svetskom lideru u termo kategoriji.

Pritisnite ovde da biste posetili Ariston Thermo Group websajt i saznali više o kompaniji.

Saznajte više o našim proizvodima tako što ćete posetiti sekciju proizvoda na websajtu:

  • Električni bojleri
  • Gasni kotlovi
  • Obnovljivi izvori energije
  • Klima uredjaji
Istorija Ariston Brenda
1930ih / OSNIVANJE 
Aristide Merloni osniva “Industriju Merloni” kompaniju u regiji Marche u Italiji, I počinje proizvodnju industrijiskih vaga.

1960ih / ELEKTRIČNI BOJLERI 
Ariston brend je lansiran i počinje proizvodnja električnih bojlera.

1980ih / GREJANJE
Tokom 80ih, Ariston je konsolidovao svoju lidersku poziciju u električnim bojlerima i počinje proizvodnja gasnih kotlova.

1990ih / EKSPANZIJA
Sa početkom poslovanja u Kini i Rusiji, Ariston počinje svoju evoluciju u globalni brend.

2000ih / BREND  
Razvoj pozicioniranja Ariston brenda u termičkom komforu počinje sa prvom definicijom novog vizuelnog identiteta. Globalni rast se nastavlja, od Amerike do Azije.

2010ih / REKLAMIRANJE 
Korisnici i potrošači su u srcu svega što Ariston radi.
Počinjući od njihovih potreba, Ariston širi svoj glas kroz komunikaciju i reklamiranje.
U 2011 je lansirana prva globalna reklamna kampanja.
Ariston brend vrednosti
BRIGA 
Svakoga dana naša misao je na naše potrošače i partnere. Mi ciljamo na nuđenje usluga koje se uklapaju u njihove potrebe i zahteve tako da oni imaju priliku da poboljšaju i pojednostave njihov aktivan život.

POŠTOVANJE 
Osećajući odgovornost o našoj budućnosti i imajući svest o tome da možemo napraviti razliku, mi delujemo svakog dana poštujući životnu sredinu, pronalazimo održiva rešenja, i duboko razumemo različite kulture sa kojima živimo, vrednujući različite potrebe.

GLEDANJE UNAPRED
Sve što radimo ima uticaj na budućnost. U ovom uzrujanom svetu, naš posao je da predvidimo budućnost potreba potrošača i instalatera, i da budemo moderni u razvijanju relevantnih, inteligentnih i intuitivnih rešenja.
Udobnost Vašeg doma je naša misija 
Dom je mesto gde se ljudi osećaju sigurno i slobodno da budu ono što jesu, gde su srećni, ispunjeni, voljeni, to je mesto gde se provode svi lepi trenuci. Puno života, puno dragocenih, uzivajućih momenata.

Ariston brine o svakodnevnom komforu ljudi, ohrabrujući ih da uživaju u dragocenim momentima, svakoga dana.
 

Ovo je prednost naših proizvoda, ovo je prednost Ariston komfora.