• HomePage
  • Predstavljamo novu generaciju InoxTech električnih bojlera Ariston

Predstavljamo novu generaciju InoxTech električnih bojlera Ariston

22.10.2020
Predstavljamo novu generaciju InoxTech električnih bojlera Ariston_1

Električni bojleri sa kazanom od inoxa tradicionalno su najtraženiji bojleri na tržištu Srbije. Razlog za to leži pre svega u visokoj izdržljivosti i dugotrajnosti inox (prohromskih) kazana.

Ariston, kao globalni lider na području grejne udobnosti i jedan od najvažnijih igrača na srpskom tržištu električnih bojlera, u svojoj ponudi ima dva modela inox bojlera, u više različitih varijanti odnosno veličina.

Kao i ostale Ariston proizvode, tako i električne bojlere nove generacije InoxTech odlikuju izvrstan italijanski dizajn, inovativne tehnologije, proizvodnja u skladu s najvišim standardima koja garantuje pouzdanost i najveći kvalitet.


 
Upoznajte Velis Evo Inox i Pro1 R Inox

Velis Evo Inox je najprodavaniji model Ariston električnih bojlera, a sada i u verziji sa kazanom od inoxa.
Ovaj visoko kvalitetan Inox kazan u kombinaciji sa naprednim tehnologijama i vrhunskim italijanskim dizajnom predstavlja nepobedivu kombinaciju za sve ljubitelje modernog a tradicionalno kvalitetnog.

Pro1 R Inox jednostavan je, robusno konstruisan i tehnološki napredan električni bojler opremljen inox kazanom. Predstavlja savršen izbor za sve koji cene klasični dizajn i kvalitetu uz koju mogu biti bezbrižni.

Oba modela odlikuju dugotrajan kvalitet, pametne funkcije, energetska efikasnost, jednostavno upravljanje i italijanski dizajn. Uz sve ovo još i 10 godina bezuslovne garancije na Inox kazan.


 
Istaknuto