• HomePage
  • Energy Efficiency
  • Ariston gasni kotlovi – inovativno, efikasno i kvalitetno rešenje za sezonu grejanja, prepoznatljivog italijanskog dizajna

Ariston gasni kotlovi – inovativno, efikasno i kvalitetno rešenje za sezonu grejanja, prepoznatljivog italijanskog dizajna

1.10.2020
Ariston gasni kotlovi – inovativno, efikasno i kvalitetno rešenje za sezonu grejanja, prepoznatljivog italijanskog dizajna_1

S dolaskom jeseni, pred vratima smo sezone grejanja. Za sve koji ste u potrazi za optimalnim rešenjem za grejanje vašeg doma i sanitarne vode, Ariston nudi celovit raspon visoko efikasnih zidnih konvencionalnih i kondenzacijskih gasnih uređaja.

Pripremili smo pregled zidnih gasnih kotlova iz naše ponude, koje odlikuje mnoštvo naprednih funkcija, energetska efikasnost, dugotrajnost kvaliteta i italijanskog dizajna.
 
GARANCIJA 5 GODINA NA CEO UREĐAJ.*
 
 
 
Saznajte više o osnovnim prednostima koje vam pružaju Aristonovi zidni gasni kotlovi i preuzmite letak sa detaljnim informacijama o našoj vrhunskoj tehnologiji za maksimalnu uštedu.
 

POVEZAriston NET. Pametniji dom, jednostavniji život.IVOST.
Upravljajte vašim sistemom grejanja preko aplikacije. Sve gasne kotlove Ariston moguće je povezati sa aplikacijom Ariston NET koja vam, u svakom trenutku i sa bilo koje lokacije, omogućava kontrolu i upravljanje grejanjem vašeg doma, kao i sanitarne vode.

Modeli Alteas standardno su povezivi (dolaze sa već integrisanim internet modulom), dok su ostali modeli spremni i povezivi uz kupovinu opcionalnog kompleta. Uz Ariston NET sve je spremno za vaš povratak u udobnost doma.

PAMETNE FUNKCIJE.
Svi Aristonovi proizvodi dizajnirani su kako bi u vaš dom doneli maksimalnu udobnost. Uz AUTO funkciju Ariston kotlova može odrediti koliko je energije potrebno za postizanje i održavanje željene temperature. Na taj način smanjuje se potrošnja energije, te se izbegavaju temperaturni udari. Ako koristite funkciju COMFORT vaš kotao će vam pružiti toplu vodu gotovo odmah tako da možete uživati u tuširanju kad god želite. Uz funkciju CARE vaš bojler automatski podseća kada je vreme za njegovo redovno održavanje.

ENERGETSKA EFIKASNOSTUz Ariston kondenzacijske kotlove smanjite energetsku potrošnju i emisije..
Kondenzacijski gasni kotlovi Ariston dizajnirani su na temelju odgovornosti za okolinu. Aristonova inovativna tehnologija optimizuje delovanje kotla radi što većeg smanjenja energetske potrošnje i emisija (uvek korak ispred evropskih odredbi). Manji gubici i povećana udobnost znače prednosti za vas i okolinu.

Model Alteas One NET odlikuje A+ energetski razred, a uz dodatak termoregulacije, A+ energetski razred postižu i svi ostali modeli Ariston serije ONE.

ARISTONOV KVALITET, TESTIRAN U STVARNIM USLOVIMA.
Svi gasni kotlovi Ariston detaljno se ispituju tokom proizvodnje i pre plasiranja na tržište u stvarnom životu. Većina kotlova ispituje se tokom barem dve zimske sezone u stvarnim domovima.DUGOTRAJAN KVALITET.
Svi Aristonovi proizvodi dizajnirani su za dugotrajan rad. Pomoću ispitivanja “ubrzanog životnog veka” Ariston simulira godine životnog veka kotla tako što ga ispituje u laboratoriju pri maksimalnom radu. Tako se garantuju jednake performanse tokom celog životnog veka proizvoda.

TIHI RAD.
Funkcionisanje i unutrašnja izvedba kotla izvedena je tako kako bi proizvodi bili što tiši i pružali mir koji trebate u svakodnevnom životu.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE.
Jednostavnost upotrebe gasnih kotlova Ariston postiže se zahvaljujući intuitivnom meniju i ekranu visokog kvaliteta.XTRATECH IZMENJIVAČ TOPLOTE.
Vrlo kvalitetan izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika odlikuje sve kondenzacijske gasne kotlove Ariston serije ONE i pruža najbolje rezultate u pogledu pouzdanosti, održavanja i životnog veka. +142 % povećanje promera cevi smanjuje probleme sa protokom vode i padom pritiska. Montaža, održavanje i pristup su pojednostavljeni.

NOVI INGNITION SISTEM.
Inteligentni sistem kontrole sagorevanja kod modela Alteas One NET i Genus One NET sposoban je da automatski prilagodi različitim vrstama gasa (PP, LPG, G130, G230). Sistem automatski prati sagorevanje i podešava smešu vazduha i gasa za postizanje visoke efikasnosti.

Preuzmite letak.

Uz obavezan godišnji pregled od strane ovlašćenog servisa.