ARISTON NET. UVEK POVEZANI.

10.4.2020
ARISTON NET. UVEK POVEZANI._1
ARISTON NET. PAMETNIJI DOM, JEDNOSTAVNIJI ŽIVOT

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Uvek je zadovoljstvo vratiti se u topli dom. Zato je Ariston stvorio aplikaciju Ariston Net koja vam, u svakom trenutku i s bilo koje lokacije, omogućuje kontrolu i upravljanje grejanjem vašeg doma, kao i sanitarne vode. Uz Ariston Net sve će bili spremno za vaš povratak u udobnost doma.

Upravljanje vašim gasnim kotlom nikada nije bilo jednostavnije. Kupite gasni kotao Ariston s mogućnošću povezivanja ili inovativni set za povezivanje, besplatno preuzmite aplikaciju Ariston Net iz App Store-a ili Google Play-a i stvorite svoj lični nalog. U samo nekoliko jednostavnih koraka vaš će gasni kotao biti spojen i spreman odgovoriti na svaku vašu naredbu!UŠTEDA ENERGIJE

Uz Ariston Net pratite potrošnju energije i primajte izveštaje sa savetima za poboljšanje energetske efikasnosti svog doma. Postignite efikasnije korišćenje energije i smanjenje potrošnje i do 25%*. Više pogodnosti za vas, više pogodnosti za planetu!

UVEK DOSTUPNA TEHNIČKA PODRŠKA

Zahvaljujući inovativnom sistemu nadzora, aplikacija Ariston Net vam nudi savete u slučaju bilo kakvih problema s vašim gasnim kotlom.

Zahvaljujući inovativnom sistemu daljinske dijagnostike, u slučaju kvara gasnog kotla Ariston Net App upozorava partnerski servisni centar. Vaš servis može brzo i daljinski rešiti mnoge probleme**.

Osim toga, aplikacija vas podseća na potrebu godišnjeg servisa.Za uređaje namenjene grejanju sanitarne vode koristite aplikaciju Aqua Ariston Net, koja nudi iste osnovne funkcije kao i Ariston Net.

ARISTON NET ZA SERVISERE. NAPREDNIJI NAČIN RADA SERVISA

Koristeći funkciju povezivanja Aristonovih gasnih kotlova i Ariston Net web portala za partnere, nudite svojim klijentima najbržu i najbolju moguću podršku. Unapredite svoj posao nudeći novu visoko stručnu uslugu stalnog nadgledanja sistema i mogućnost intervencija na daljinu**. Toliko osećaja sigurnosti i mira za klijente i brojne prednosti za vas!

POTPUNI NADZOR NAD UREĐAJIMA

Rad povezanih uređaja je uvijek pod nadzorom. Zahvaljujući daljinskom dijagnostičkom sustavu i nadzoru 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, budite bliže svojim klijentima, lakše prepoznajte njihove potrebe i stvarajte prilagođena rješenja.


DALJINSKA POMOĆ

Zahvaljujući sistemu daljinske podrške klijentima, servisni tehničar može intervenisati i na daljinu.

BRZE I EFIKASNE INTERVENCIJE

Zahvaljujući stalnom nadzoru nad uređajima, servisni centar može unapred radu lakše potrebe kupaca i planirati brze i efikasnije intervencije. Aristonova tehnologija vam tako omogućava jednostavno i efikasno upravljanje svakodnevnim poslovanjem i obvezama.


INSTALACIJA PLUG & PLAY

Potrebno je samo tri koraka za instaliranje uređaja, kreiranje naloga i registraciju. Rezultat? Usluga koja čini upravljanje uređajem jednostavnim, prikladnim i brzim za vas i vaše klijente.

Pridružite se mreži ovlašćenih Ariston servisa i koristite prednosti naših inovativnih pristupa.

Kontaktirajte nas

* Poređenje gasnog kotla visoke efikasnosti bez rasporeda ili upravljanja s gasnim kotlom visokih performansi koji kontroliše aplikacija Ariston Net.
** Dostupno od druge polovine 2020. godine. Uslugu daljinske dijagnostike i intervencije na daljinu u slučaju kvara uređaja aktivira se potpisivanjem ugovora o održavanju s ovlašćenim servisom.
*** Istraživanje BVA-Doxa od 14.2.2020.