DOM, MESTO HARMONIJE I MIRA

22.2.2015
DOM, MESTO HARMONIJE I MIRA_1
Trenuci provedeni kod kuće su dragoceni. To su trenuci koji su posvećeni sebi, našim najmilijima i našim prijateljima. Učiniti vaš dom ugodnim nije teško.

Dobro grejani dom zimi je ključan da biste se osećali opušteno. Obezbeđivanje efikasnog gasnog kotla stvara prave uslove da se osećate umotani u toplinu. Izraz Cocooning znači upravo taj osećaj intimnosti i mira, pronalazak prostora prave veličine u kojem se možete skloniti.

Stvaranje idealnog mesta za dobrobit kod kuće ne može se odvojiti od ideje sklada i jednostavnosti. Drevna kineska disciplina Feng Shui preporučuje izbor dekora, nameštaja, boja i veličina prostorija u skladu s dobro definisanim principima jednostavnosti. Pojednostavljivanje vam može pomoći da pronađete spokoj, pogotovo kada je kuća ispunjena glomaznim predmetima.

Danas su gotovo sve kuće opremljene sistemima grejanja, ali još se uvek možemo okrenuti toj filozofiji odabirom manjih, jednostavnih proizvoda s inovativnim dizajnom, kako bismo u mali prostor ugradili velike potencijale.