SVEČANO OTVARANJE PRVE ARISTON AKADEMIJE U VIJETNAMU

23.2.2015
SVEČANO OTVARANJE PRVE ARISTON AKADEMIJE U VIJETNAMU_1
Ariston svečano otvara prvu Akademiju Ariston u Vijetnamu, u prostorijama Bak Ninj (Hanoj (Bac Ninh (Hanoi)) postrojenja, sa ciljem da promoviše kvalitet ljudskih resursa u industriji grejanja. Ova moderna Akademija je prvi centar Ariston grupe za obuku kao deo naše firme osnovan u Vijetnamu.
 
Ugradnjom više od 80 godina iskustva firme Ariston u industriji grejanja i zagrevanja vode, ova interna Akademija obezbeđuje obuku za najmoderniju tehnologiju termičkog komfora, detaljno znanje i praktične tehnike za instaliranje i korišćenje Ariston proizvoda koji su najbolji za primenu na tržištu Vijetnama. Polaznici Akademije uključujući instalatere za grejanje vode, tehničko osoblje, prodavce, i promotere koji rade za Ariston distributere i supermarkete elektronske opreme i druge ključne nosioce uloga kao što su arhitekte, projektante razvoja, izvođače i građevinske inženjere. 
 
Tom prilikom, Akademija Ariston i počinje svoj prvi kurs obuke uz učešće 147 polaznika iz svih Ariston distributerskih i supermarketskih lanaca.