• HomePage
  • Brand
  • ITALIJANSKI PREMIJER MATEO RENCI (MATTEO RENZI) POSEĆUJE ARISTON TERMO PROIZVODNO POSTROJENJE U VIJETNAMU

ITALIJANSKI PREMIJER MATEO RENCI (MATTEO RENZI) POSEĆUJE ARISTON TERMO PROIZVODNO POSTROJENJE U VIJETNAMU

23.2.2015
ITALIJANSKI PREMIJER MATEO RENCI (MATTEO RENZI) POSEĆUJE ARISTON TERMO PROIZVODNO POSTROJENJE U VIJETNAMU_1
Premijer Republike Italije, Mateo Renci (Matteo Renzi), je posetio proizvodno postrojenje Ariston Thermo u Bak Ninju (Hanoj) (Bac Ninh (Hanoi)) u okviru zvanične posete Aziji.
 
Ariston Thermo je prisutan u ovoj državi još od 1988. godine, više od četvrt veka u kom je ova grupa postala glavni faktor na tržištu toplotnog komfora i jedne od najrelevantnijih italijanskih kompanija u Vijetnamu.
 
Tokom ovih godina, grupa je vodila tehnološku inovaciju u ovom sektoru sa značajnim poboljšanjem tržišnih standarda, između ostalog i za život značajne integrisane sisteme instalirane na svim električnim proizvodima i uvođenje upotrebe obnovljive energije.
 
Ariston Thermo zadržava vodeću poziciju na tržištu kroz Ariston brend, koji je sinonim nečega što je napravljeno u Italiji i nalazi se među vrhunskim međunarodnim brendovima u Vijetnamu.
 
Novi Ariston Thermo proizvodni pogon u Hanoju  je u prvom planu u proizvodnji električnih grejača za vodu sa kapacitetom od 1.000.000 proizvoda godišnje.
 
Proizvodnja zapošljava oko 300 ljudi na području od preko 50.000 m2 dodatnim poboljšanjem Ariston Thermo sposobnosti da zadovolji potrebe tržišta regiona Jugoistočne Azije.
 
Frančesko Merloni (Francesco Merloni), počasni predsednik Ariston Thermo, i Leonardo Seni (Leonardo Senni), generalni direktor, su prisustvovali poseti premijera na novoj proizvodnoj lokaciji Ariston grupe, otvorenoj 11. aprila 2014.