ARISTON VELIS: OTKRIJTE STVARNO REMEK-DELO

23.2.2015
ARISTON VELIS: OTKRIJTE STVARNO REMEK-DELO_1
Izuzetan video koji nam kaže priču o strasti, kreativnosti i tehnologiji, koja se isporučuje zajedno da udahne život novom Ariston umetničkom remek delu.
U ovom novom videu Umberto Palermo predstavlja konstrukciju i karakteristike novog Velis električnog bojlera za vodu, poslednja reč tehnike Ariston bojlera koja je napravljena od partnerstva između Aristona i čuvenog Italijanskog industrijskog dizajnera.
 
“Podsticajan izazov je bio dati bojleru za vodu nov identitet, pretvaranjem u u dodatni komad nameštaja sa tehnološkim sadržajem”, rekao je Umberto Palermo, da u ovom videu nas vodi kroz čitav kreativan proces, od ideje do nacrta, do završenog proizvoda.

Ariston Velis se ističe i u pogledu stila i u pogledu udobnosti. Zahvaljujući svom u osnovi 100% dizajnu italijanskog stanova, Velis se hvali širokom fleksibilnošću u instalaciji, uz mogućnost i horizontalne ili vertikalne instalacije i samo 27 cm širine, ovo ga čini najtanjim bojlerom na tržištu.
Vrhunski kvalitet garantuje dupli rezervoar prevučen titanijumskim emajlom, dok njegov visok učinak omogućava spremnost za tuširanje za samo 30 minuta, 60 % manje od tradicionalnog grejača vode.