• HomePage
  • VELIKI USPEH ZA ARISTON TERMO NA MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014

VELIKI USPEH ZA ARISTON TERMO NA MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014

23.2.2015
39. Mostra Convegno Expocomfort – završen je u petak, 21. marta  – je bio ogroma uspeh, zabeleživši preko 156.000 prisutnih posetilaca, uz povećanje od 3% inostranih posetilaca – posebno iz Nemačke, Francuske, Španije, Ujedinjenog Kraljevstva, Ruske Federacjie, Turske i Poljske – potvrđuje sastanak u Milanu kao vodeći međunarodni sajam u ovom sektoru.
 
Ariston, vodeći činilac ove godine sa svojom rešenošću da se usredsredi na energetsku efikasnost i upotrebu obnovljivih izvora, ima izuzetnu posćenost u svom izložbenom prostoru u Paviljonu 1: prostor od preko 1.500 kvadratnih metara gde kompanije i profesionalci u ovom sektoru mogu da dođu i da se upoznaju i isprobaju najnovije izume.
 
Ariston je usredsređen na novu temu inspirisanu međunarodnom markentinškom kampanjom poslednje 2 godine: “Postoji savršena temperatura za sve. I za vas”. Sa ovom kampanjom, Ariston ima za cilj da pokaže da se sve, u prirodi i svakodnevni život, uvek javlja na definisanoj savršenoj temperaturi a to je upravo ona koju Ariston daje svojim potrošačima. Kako bi se dostigao ovaj ambiiciozni cilj, “Odličnost” je ključna reč na koju se oslanjaju aktivnosti Aristona, počevši od aktivnosti istraživanja i razvoja do podrške pre i posle prodaje. 
 
Zahvaljujemo vam se i vidimo se na zakazujemo sastanak MCE 2016.