Ariston-net-supp-roman.jpg

Controlează temperatura casei tale de oriunde

V-aţi întors vreodată într-o casă neîncălzită? Aţi intrat vreodată în duș și apa era rece? Știm că este foarte neplăcut. Doriți să setați temperatura perfectă de oriunde v-ați afla?

Ariston NET vă oferă opțiunea de a vă controla centrala termică, oricând și oriunde vă aflați, pentru a atinge niveluri superioare de confort acasă. Ariston NET este o aplicație revoluționară prin care puteți obține un control deplin asupra temperaturii de acasă.

Află mai multe

 

CUMPĂRĂ-ȚI CENTRALA ARISTON ÎN RATE LUNARE FIXE
 

1511_promotie_site_ariston_3_640x480.jpg

 

În rate totul e mai simplu! Alege cel mai apropiat magazin partener Ariston din lista de mai jos și aprobă creditul pentru centrala pe care ai ales-o.
Te vei bucura de tot confortul oferit de un model Ariston de ultimă generație și un program de plată în rate fixe, care nu te arde la buzunar, în cel mai scurt timp.

Parteneri activi

 

 

PROMOȚIE BUY-BACK
 

1564_comp_buy_back_ariston_2018_640x480.jpg

 

ACTUALIZEAZĂ-ŢI CONFORTUL!


Înlocuiește-ţi centrala veche, indiferent de marcă sau tipul de combustibil, cu o centrală termică în condensare de generaţie nouă Ariston și beneficiezi de o reducere de până la 400 lei din preţul noii centrale.

Vino în magazinele partenere în perioada 01.08.2018 – 31.12.2018 cu vechea ta centrală și poți achiziționa o centrală termică în condensare Alteas One sau Genus One/Net cu o reducere de până la 400 lei, în funcție de modelul ales.

Află mai multe detalii despre modele din gama ONE Ariston care intră în această promoţie:

Gama One

 


Oferta este valabilă în reţeaua distribuitorilor autorizaţi Ariston, în magazinele partenere acestei promoții, conform regulamentului de mai jos.

Regulament promoție.

Lista magazinelor partenere promoției de buy-back.

 

 

 

Promoție Enel: Vrei mereu o primire călduroasă acasă?

 

Profită de ofertă și schimbă-ți centrala veche cu una nouă! Cu Ariston și Enel poți beneficia de o nouă centrală termică de ultimă generație, cu plata în tranșe egale direct pe factura de energie.  

Află mai multe detalii despre modele Ariston din Gama ONE și Cares Premium care intră în această ofertă.

În cadrul promoției, beneficiezi de:

  • Livrare, instalare, punere în funcțiune și autorizare de funcționare**
  • Garanție producător**
  • Plata în tranșe egale direct pe factura de energie
  • Economie de combustibil cu pâna la 25% prin tehnologia condensării a modelelor ce fac ăparte din ofertă

 

Imagine cu titlu de prezentare. Oferta se adresează clienților rezidențiali. *Valoarea reprezintă o simulare de calcul a celor 36 de tranșe pentru modelul Ariston Cares Premium 24. **Serviciile de livrare, instalare, punere în funcțiune, autorizare de funcționare sunt oferite prin intermediul partenerilor noștri, iar garanția este oferită de către producator. Pentru detalii, consultați Anexa 2 la contractul de vânzare-cumpărare disponibilă și pe https://www.enel.ro/enel-muntenia/ro/mai-mult-pentru-tine/centrale-termice.html.

Ariston-net-supp-roman_v2%20(1).jpg

 

 

Hai să transformăm împreună accesul la apă caldă în normalitate!

Pentru mulți români, un duș cu apă caldă este încă un lux. Mii de copii și vârstnici din România trăiesc fără apă caldă curentă, fiind condamnați zilnic să simtă fiori reci la fiecare spălat pe mâini sau duș.  Odată cu debutul misiunii sale, #ComfortChallenge, Ariston Thermo România a decis să ajute la îmbunătățirea vieților celor aflați în nevoie. Cu sprijinul partenerului său, Crucea Roșie România, compania a donat peste 400 de boilere în 250 de instituții din toată țara. În total, circa 32.000 de persoane au ajuns să se bucure de un confort de bază: accesul la apă caldă.

Campania a fost susținută de 3 atleți obișnuiți cu sporturile extreme și depășirea limitelor propri. Avram Iancu - primul român care a traversat înot canalul Mânecii, Alex Găvan - alpinist care a cucerit 8 vârfuri din Himalaya fără oxigen suplimentar și Andrei Roșu - alergător de anduranță - au demonstrat, în felul lor, că ieșirea din zona de confort trebuie să fie o alegere personală și nu o condamnare. Fiecare dintre ei și-a convins followerii să doneze pentru susținerea misiunii, contribuind la ajutarea și altor români care se află în această situație.

Și tu poți facilita accesul la apă caldă în școli, cămine și alte instituții din România. Alătură-te misiunii Ariston #ConfortChallenge și donează aici pentru a transforma apa caldă din lux în normalitate.

Filmul campaniei poate fi vizionat aici.

Ariston-net-supp-roman_v2%20(1).jpg


Cumpără oricare dintre centrale termice Alteas ONE sau Genus ONE în perioada 15 aprilie - 9 iunie 2019 și beneficiezi automat de extinderea garanției de la 5 la 7 ani pentru modelul Alteas ONE și de la 3 la 5 ani pentru oricare dintre modelele Genus ONE, Genus ONE System sau Genus ONE NET, în baza certificatului de garanție extinsă.
 
Află mai multe detalii despre centralele termice Ariston din gama ONE care intră în această promoţie.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi Ariston.
 
Caută cel mai apropiat distribuitor
Nu uita să citeşti REGULAMENTUL CAMPANIEI.

Acordarea garantiei standard si/sau garantiei extinse pentru o centrala termica se face cu conditia efectuarii verificarii si intretinerii periodice, la fiecare 2 ani, cf ISCIR PT-A1 a centralei termice
Întrucât respectăm dreptul la viață privată al tuturor clienților ARISTON THERMO ROMÂNIA SRL, vă informăm că validarea garanței, precum și activitățile ulterioare de intervenție în temeiul prezentei garanții implică prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (nume, prenume, adresă, număr de telefon). În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor nr. 2016/679, aveți dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a solicita ștergerea datelor dumnavoastră, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exlusiv pe prelucrarea automată, dreptul de a înainta o plângere autorității de supraveghere și dreptul de a vă adresa justiției. Pentru mai multe informații privind confidențialitatea datelor dumnavoastră, vă rugăm sa accesați site-ul www.ariston.com/rou/ro.

Selectează produsul

Găseste documente utile legate de produsele Ariston.

Certificări

Rămâi legătura cu Ariston

Te sunăm noi

Lăsați-ne numărul de telefon şi intervalul orar în care poţi fi contactat și te sunăm noi 

Telefonul consumatorului

Ai o întrebare specifică? Vorbeşte cu noi!

0373.788.276

Completează formularul și te contactăm noi

Completează formularul, adaugă cererea ta și noi vom lua legătura cu tine.

Privacy
Vă rugăm să parcurgeți în întregime Notificarea de Confidențialitate . Furnizarea datelor evidențiate cu un asterisc (*) pe formularul de colectare a datelor este obligatorie pentru a vi se furniza informațiile solicitate; prin urmare, refuzul de a furniza aceste date nu ne permite să transmitem răspuns la solicitarea dvs.
Consenso
Am luat cunoștință de Notificarea de confidențialitate de mai sus, cunoscând faptul că acordul meu este pe deplin opțional și revocabil în orice moment, îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor mele de către Ariston Thermo S.p.A. în scopuri de marketing direct, în modul descris în Notificarea de confidențialitate:
 

Contactați partenerul Ariston

 

Ariston foloseşte o rețea de parteneri de vânzare şi service organizată pe întreg teritoriul național. Dacă aveți nevoie de întreținere pentru produsul achiziționat, căutați centrul de asistență tehnică cel mai aproape de casa dvs., iar dacă intenționați să cumpărați un produs Ariston, puteti găsi aici partenerii de vânzare din localitatea dvs.

 

Partneneri Vanzari
 

Partneneri service centrale

 

Contactați partenerul Ariston
Ariston foloseşte o rețea de parteneri de vânzare şi service organizată pe întreg teritoriul național. Dacă aveți nevoie de întreținere pentru produsul achiziționat, căutați centrul de asistență tehnică cel mai aproape de casa dvs., iar dacă intenționați să cumpărați un produs Ariston, puteti găsi aici partenerii de vânzare din localitatea dvs.

Contactați partenerul Ariston
Ariston garantează o viteză, un profesionalism și un nivel foarte ridicat de eficiență, folosind o rețea capilară de parteneri organizată pe întreg teritoriul național. Dacă aveți nevoie de întreținere sau dacă intenționați să cumpărați un produs Ariston, căutați centrul de asistență tehnică cel mai aproape de casa dvs.

Câmpurile oraș și cod postal sunt câmpuri obligatorii

RICERCA AGENZIA DI VENDITA CANALE IDROTERMOSANITARIO

Ariston si avvale del supporto di una rete capillare di Agenzie di vendita presenti in tutto il territorio italiano. Se devi scegliere ed acquistare un prodotto Ariston adatto alle tue esigenze, puoi cercare facilmente e velocemente l'Agenzia di vendita più vicina a casa tua: avrai a tua disposizione personale preparato e disponibile, che ti fornirà tutte le informazioni di cui hai bisogno.

Instalarea se face de către un instalator autorizat sau o firmă de service care oferă şi acest serviciu (nu toate centrele service fac şi montaj).
PIF (punerea în funcţiune) se face de către o firmă de service autorizată Ariston.
VTP (verificarea tehnică periodică) este obligatoriu de realizat din 2 în 2 ani şi obligaţia aparţine posesorului centralei; VTP se face de către firma de service autorizata ISCIR cfm ISCIR PT-A1/2010 Ariston.

Majoritatea centralelor comecializate ȋn Romȃnia asigură atȃt ȋncălzirea, cȃt și apă caldă menajeră, dar există și produse care pot fi achiziționate doar pentru ȋncălzire, ȋn timp ce pentru apă caldă se folosește, complementar, un boiler. Dacă ȋntr-o locuință sunt mai mulți consumatori și există nevoia de a folosi mai multă apă caldă simultan, este de dorit să existe și un boiler sau o centrală termică cu boiler ȋncorporat.

Centralele termice care pot fi controlate de la distanţă, sunt orice centralele termice Ariston, model după anul 2013 - Gama ONE, gama EVO (atât convenţionale, cât şi în condensaţie).

Pentru a beneficia de „control de la distanţă”, trebuie să descarci aplicaţia Ariston Net (din google play sau ap store) şi să achiziţionezi accesoriul Sensys Net sau CUBE S NET(nu Sensys sau CUBE care sunt doar termostate). Sau se poate opta pentru ALTEAS ONE sau GENUS ONE NET sau CLAS ONE NET care au deja accesoriul de conectivitate inclus.

Modelel ALTEAS ONE şi GENUS ONE funcţionează şi pe GPL fără a avea nevoie de modificări (duza GPL), dar trebuie schimbat tipul de gaz din meniul centralei.
La modelul CLAS ONE este nevoie de o duza pentru GPL.
Este OBLIGATORIE folosirea unei instalaţii autorizate de GPL. Este interzisă prin lege folosirea unei butelii de aragaz la o centrală termică.

Nu, Ariston are în portofoliu doar centrale termice în condensaţie, pe gaz.

Kiturile de evacuare nu se montează perfect orizontal şi recomandăm o uşoară înclinare spre centrală. Kitul de evacuare este deja înclinat, dar nu este greşit dacă se montează puţin înclinat spre centrală, atât cât să nu plouă pe cos.
Recomandăm ca lungimea kit-ului de evacuare să nu iasă mai mult de 20-30 cm în exteriorul peretelui pentru a nu se crea condens pe ţeava care în sezonul rece poate îngheţa.

Ȋn preţul centralei nu este inclus montajul. Montajul se poate realiza de către orice instalator autorizat ISCIT sau de către centrele de service care ofertă acest serviciu; nu toate centrele de service fac şi montaj, obiectul principal de activitate al lor fiind reparaţii-întreţinere.

Perioada de garanţie se calculează de la data facturării cu o perioadă de graţie de 2 luni. Chiar dacă faceţi PIF-ul mai târziu, garanţia începe la maximum 2 luni după achiziţia produsului.

Recomandarea noastră este ca evacuarea condensului să fie facută în conducta de evacuare a apelor uzate (canalizare).

Noile modele de centrale termice Ariston se pot monta fără modificări în locul centralelor Ariston de generaţie mai veche.

Garanţia produsului nou achiziţionat o dobandiţi automat la achiziţionarea centralei. Pot exista în anumite perioade ale anului promoţii de la producator cu o garanţie mai mare decât garanţia standard a produsului.
Există o serie de condiţii generale pe care trebuie să le respectaţi pentru a nu pierde garanţia. Citiţi termenii şi condiţiile garanţiei.

Montarea propriu zisă a unei centrale se poate face pe tot parcusul anului, dar în cazul în care instalaţia nu este făcută, aceasta se poate face doar atunci când nu este apă în calorifere.

FF = forced flue = tiraj firtat;
Alternativa în trecut era Tiraj natural, adică cu cos de fum.
Comform ERP 2015 (Directiva Europeanu introdusă şi în Romania din 25 Sept 2015), nu se mai produc centrale cu tiraj natural pentru tările membre UE .

Ȋn funcţie de regimul de funcţionare (apă caldă menajeră, încălzire, minim, maxim) randamentul centralelor este diferit (se poate verifica în fişa tehnică), de aici rezultand mai multe puteri de omologare:
a. Puterea maximă nominală
b. Puterea nominală maximă în regim ACM – cea mai mare
c. Puterea termică utilă maximă (în regim 80/60) – cea mai mica
d. Puterea termică utilă maximă (în regim 50/30)

Conform noilor directive europene de etichetare – 811/2013 cu intrare în vigoare de la 26 Septembrie 2015 – este obligatorie etichetarea centralelor cu scară de eficienţă şi afişarea puterii la randamentul minim – deci cea mai mica (în condiţiile cele mai defavorabile – adică la temperatura maximă în calorifere de 80 de grade).

Majoritatea centralelor comecializate ȋn Romȃnia asigură atȃt ȋncălzirea, cȃt și apă caldă menajeră, dar există și produse care pot fi achiziționate doar pentru ȋncălzire, ȋn timp ce pentru apă caldă se folosește, complementar, un boiler. Dacă ȋntr-o locuință sunt mai mulți consumatori și există nevoia de a folosi mai multă apă caldă simultan, este de dorit să existe și un boiler sau o centrală termică cu boiler ȋncorporat.

 

Doar pentru apă caldă: boiler (sau încălzitor de apă)
Pentru apă caldă şi căldură: centrală termică
Doar căldură: Centrală varianta SYSTEM.

 

Timpul de încălzire pentru un boiler este de 2-4 ore.

 

Conform certificatelor de garanţie – este normal.
Cel mai probabil există o depunere de calcar care trebuie curaţată. Cel mai indicat este să verifice întâi un instalator situaţia.

 

Piesele se pot cumpăra, eventual pe comandă, de la firmele de service şi în reţeaua Dedeman. Este nevoie de un instalator care să identifice corect piesa.

 

Majoritatea centralelor comecializate ȋn Romȃnia asigură atȃt ȋncălzirea, cȃt și apă caldă menajeră, dar există și produse care pot fi achiziționate doar pentru ȋncălzire, ȋn timp ce pentru apă caldă se folosește, complementar, un boiler. Dacă ȋntr-o locuință sunt mai mulți consumatori și există nevoia de a folosi mai multă apă caldă simultan, este de dorit să existe și un boiler sau o centrală termică cu boiler ȋncorporat.

Doar pentru apă caldă: boiler (sau încălzitor de apă)Pentru apă caldă şi căldură: centrală termicăDoar căldură: Centrală varianta SYSTEM

Serviciul Ariston Net este compatibil cu toată gama de centrale termice Ariston EVO și poate fi instalat pe modelele Ariston fabricate începând cu anul 2012 (pentru mai multe detalii despre modelele compatibile vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare a paginii web).
Kit-ul Ariston Net conține un modem (Gateway) și o intefata pentru controlul temperaturii in camera (Ariston Sensys), care se poate conecta la toată gama de centrale termice Ariston EVO (adică centrale termice echipate cu protocolul de comunicații Bus BridgeNet).

 

Prin achiziționarea serviciului Ariston Net, utilizatorii finali au posibilitatea de a încredința gestionarea centralei termice unui Centru oficial de asistență tehnică Ariston pe care îl aleg în mod personal. Spre deosebire de un contract tradițional privind serviciile de întreținere, acest sistem asigură monitorizarea permanentă a produsului de către experți și poate oferi un serviciu de calitate care sa preîntâmpine orice defecțiune sau întrerupere a funcționării.

 

Mai multe teste practice au arătat că instalarea fizică a modemului (Gateway) este foarte rapidă și ușoară. Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru instalarea fizică a dispozitivului și configurarea serviciului. Tehnicienii vor avea la dispoziție toate materialele de asistență necesare, alături de un centru de asistență telefonică pe care îl pot contacta pentru orice informații, precum și de o secțiune dedicată pe pagina web Ariston.

 

Kit-ul Ariston Net conține toate echipamentele necesare pentru instalarea fizică a produsului. Kit-ul Ariston Net include modemul (Gateway), un accesoriu pentru reglarea temperaturii, dibluri, o pungă cu conectori, un manual de instalare. În plus, tehnicianul trebuie să dispună de un dispozitiv portabil personal (smartphone, tabletă sau computer) cu conexiune la internet pentru a realiza configurarea portalului la rețeaua Wi-Fi de la domiciliu și dacă este necesar, să înregistreze utilizatorul final pe platformă.

 

Pentru mai multe informații sau detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

 

Clienții tai ne pot contacta pentru a obține informații despre toate procedurile standard necesare refacerii conexiunii la internet. Orice problemă apărută la nivelul modemului (Gateway), care presupune înlocuirea totală a dispozitivului poate fi rezolvată prin procedura privind piesele de schimb.

 

Adresa de e-mail pe care ai furnizat-o la încheierea contractului cu Ariston Thermo va fi folosită pentru activarea contului. Datele de identificare pentru acces vor fi prezentate pe scurt în e-mailul de bun venit. Dacă ai uitat parola pentru accesarea serviciului, poți solicita retrimiterea acesteia la adresa ta de e-mail din fereastra de conectare a portalului web www.ariston-net.remotethermo.com.

 

Am creat pe pagina noastră web o secțiune dedicată și o conexiune directă cu Centrul nostru de consultanță tehnică, care îți va acorda asistență de-a lungul tuturor fazelor de instalare, configurare și gestionare a produselor conectate la Ariston Net. Pentru detalii suplimentare, te rugăm să accesezi secțiunea corespunzătoare.

 

După finalizarea instalării fizice a modemului (Gateway), dispozitivul trebuie să fie conectat la platforma online. În cazul unui portal Wi-Fi, apăsă și menține apăsat butonul pentru configurare inițială până când LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează intermitent. Deschide apoi setările de rețea ale dispozitivului tău portabil (smartphone, tabletă sau computer) și selectează rețeaua „Remote GW Thermo”, deschide browser-ul web, mergi la link-ul 192.168.1.1 și urmează instrucțiunile pentru cei 5 pași importanți. Dacă procedura s-a realizat cu succes, LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează permanent. Dacă lumina LED-ului are culoarea roșie, procedura nu s-a realizat cu succes și trebuie să o repeți.

 

Folosind un modem (Gateway) GPRS, platforma Ariston Net poate fi conectată la internet urmând procedura de punere de funcțiune descrisă în manualul de instalare. După finalizarea procedurii de punere în funcțiune, verifică LED-urile pentru a verifica dacă intensitatea semnalului GPRS este capabilă să susțină serviciul. În cele din urmă, apăsați și mențineți apăsat timp de 5 secunde butonul pentru configurare inițială și așteptați ca cele trei LED-uri de culoare verde să lumineze rapid cu intermitență.

 

Doar pentru apă caldă: boiler (sau încălzitor de apă)Pentru apă caldă şi căldură: centrală termicăDoar căldură: Centrală varianta SYSTEM

Timpul de încălzire pentru un boiler este de 2-4 ore.

Dacă nu se aprinde nici un indicator luminos, trebuie verificat de un electrician sau instalator. Este posibil să fie declanşată siguranţa termică de pe termostat.

Conform certificatelor de garanţie – este normal. Cel mai probabil există o depunere de calcar care trebuie curaţată. Cel mai indicat este să verifice întâi un instalator situaţia.

Piesele se pot cumpăra, eventual pe comandă, de la firmele de service şi în reţeaua Dedeman. Este nevoie de un instalator care să identifice corect piesa.

Majoritatea centralelor comecializate ȋn Romȃnia asigură atȃt ȋncălzirea, cȃt și apă caldă menajeră, dar există și produse care pot fi achiziționate doar pentru ȋncălzire, ȋn timp ce pentru apă caldă se folosește, complementar, un boiler. Dacă ȋntr-o locuință sunt mai mulți consumatori și există nevoia de a folosi mai multă apă caldă simultan, este de dorit să existe și un boiler sau o centrală termică cu boiler ȋncorporat.

Doar pentru apă caldă: boiler (sau încălzitor de apă)Pentru apă caldă şi căldură: centrală termicăDoar căldură: Centrală varianta SYSTEM

Serviciul Ariston Net este compatibil cu toată gama de centrale termice Ariston EVO și poate fi instalat pe modelele Ariston fabricate începând cu anul 2012 (pentru mai multe detalii despre modelele compatibile vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare a paginii web). Kit-ul Ariston Net conține un modem (Gateway) și o intefata pentru controlul temperaturii in camera (Ariston Sensys), care se poate conecta la toată gama de centrale termice Ariston EVO (adică centrale termice echipate cu protocolul de comunicații Bus BridgeNet).

Prin achiziționarea serviciului Ariston Net, utilizatorii finali au posibilitatea de a încredința gestionarea centralei termice unui Centru oficial de asistență tehnică Ariston pe care îl aleg în mod personal. Spre deosebire de un contract tradițional privind serviciile de întreținere, acest sistem asigură monitorizarea permanentă a produsului de către experți și poate oferi un serviciu de calitate care sa preîntâmpine orice defecțiune sau întrerupere a funcționării.

Mai multe teste practice au arătat că instalarea fizică a modemului (Gateway) este foarte rapidă și ușoară. Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru instalarea fizică a dispozitivului și configurarea serviciului. Tehnicienii vor avea la dispoziție toate materialele de asistență necesare, alături de un centru de asistență telefonică pe care îl pot contacta pentru orice informații, precum și de o secțiune dedicată pe pagina web Ariston.

Kit-ul Ariston Net conține toate echipamentele necesare pentru instalarea fizică a produsului. Kit-ul Ariston Net include modemul (Gateway), un accesoriu pentru reglarea temperaturii, dibluri, o pungă cu conectori, un manual de instalare. În plus, tehnicianul trebuie să dispună de un dispozitiv portabil personal (smartphone, tabletă sau computer) cu conexiune la internet pentru a realiza configurarea portalului la rețeaua Wi-Fi de la domiciliu și dacă este necesar, să înregistreze utilizatorul final pe platformă.

Pentru mai multe informații sau detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

Clienții tai ne pot contacta pentru a obține informații despre toate procedurile standard necesare refacerii conexiunii la internet. Orice problemă apărută la nivelul modemului (Gateway), care presupune înlocuirea totală a dispozitivului poate fi rezolvată prin procedura privind piesele de schimb.

Adresa de e-mail pe care ai furnizat-o la încheierea contractului cu Ariston Thermo va fi folosită pentru activarea contului. Datele de identificare pentru acces vor fi prezentate pe scurt în e-mailul de bun venit. Dacă ai uitat parola pentru accesarea serviciului, poți solicita retrimiterea acesteia la adresa ta de e-mail din fereastra de conectare a portalului web www.ariston-net.remotethermo.com.

Am creat pe pagina noastră web o secțiune dedicată și o conexiune directă cu Centrul nostru de consultanță tehnică, care îți va acorda asistență de-a lungul tuturor fazelor de instalare, configurare și gestionare a produselor conectate la Ariston Net. Pentru detalii suplimentare, te rugăm să accesezi secțiunea corespunzătoare.

După finalizarea instalării fizice a modemului (Gateway), dispozitivul trebuie să fie conectat la platforma online. În cazul unui portal Wi-Fi, apăsă și menține apăsat butonul pentru configurare inițială până când LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează intermitent. Deschide apoi setările de rețea ale dispozitivului tău portabil (smartphone, tabletă sau computer) și selectează rețeaua „Remote GW Thermo”, deschide browser-ul web, mergi la link-ul 192.168.1.1 și urmează instrucțiunile pentru cei 5 pași importanți. Dacă procedura s-a realizat cu succes, LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează permanent. Dacă lumina LED-ului are culoarea roșie, procedura nu s-a realizat cu succes și trebuie să o repeți.

Folosind un modem (Gateway) GPRS, platforma Ariston Net poate fi conectată la internet urmând procedura de punere de funcțiune descrisă în manualul de instalare. După finalizarea procedurii de punere în funcțiune, verifică LED-urile pentru a verifica dacă intensitatea semnalului GPRS este capabilă să susțină serviciul. În cele din urmă, apăsați și mențineți apăsat timp de 5 secunde butonul pentru configurare inițială și așteptați ca cele trei LED-uri de culoare verde să lumineze rapid cu intermitență.