Cumpără oricare dintre cele două centrale termice din Gama ONE, Alteas ONE, Genus ONE, Genus ONE System, Genus ONE NET sau Clas ONE, Clas ONE NET si Clas ONE System, în perioada 11 iunie - 31 noiembrie 2018 și beneficiezi automat de extinderea garanției de la 5 la 7 ani pentru modelul Alteas ONE sau de la 3 la 5 ani pentru oricare dintre modelele Genus ONE/System/NET si Clas ONE/NET/System, fără costuri suplimentare.

Află mai multe detalii despre centralele termice Ariston din gama ONE care intră în această promoţie.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în reţeaua distribuitorilor autorizaţi Ariston.

Caută cel mai apropiat distribuitor

Nu uita să citeşti REGULAMENTUL CAMPANIEI.

PRELUNGIRE CAMPANIE EXTRAGARANTIE.

CAUTĂ CEL MAI APROPIAT DISTRIBUITOR.

Acordarea garantiei standard si/sau garantiei extinse pentru o centrala termica se face cu conditia efectuarii verificarii si intretinerii periodice, la fiecare 2 ani, cf ISCIR PT-A1 a centralei termice.

Întrucât respectăm dreptul la viață privată al tuturor clienților ARISTON THERMO ROMÂNIA SRL, vă informăm că validarea garanței, precum și activitățile ulterioare de intervenție în temeiul prezentei garanții implică prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (nume, prenume, adresă, număr de telefon). În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor nr. 2016/679, aveți dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a solicita ștergerea datelor dumnavoastră, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exlusiv pe prelucrarea automată, dreptul de a înainta o plângere autorității de supraveghere și dreptul de a vă adresa justiției. Pentru mai multe informații privind confidențialitatea datelor dumnavoastră, vă rugăm sa accesați site-ul www.ariston.com/ro/