Gama One
Hi-tech, Hi-comfort

Noua generaţie de centrale termice în condensare pentru controlul complet al încălzirii

Dimensiunile confortului
Confortul înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Urmărește definițiile invitaților Ariston, ca să înțelegi mai bine cum să pornești în descoperirea propriei tale zone de confort.

Tehnologii îmbinate într-un singur produs
more 1
ÎNCĂLZIRE DURABILĂ

Tehnologia în condensare ONE oferă performanțe de anduranță sigure în timp, pentru un confort sporit acasă, în fiecare zi.
1845_durable img
ÎNCĂLZIRE DURABILĂ

Noul design al Schimbătorului de CăldurăXtraTech™ are secțiuni mai largi pentru un debit de apă îmbunătățit, astfel performanțele de încălzire sunt mărite. Eficienta ridicata pe intreaga durata de viata.
1470_1846_heat exchanger
more 1
EFICIENȚĂ ABSOLUTĂ

Tehnologia de încălzire în condensare ONE şi accesoriile de termoreglare asigură eficiență și performanțe de Clasă A+*, cea mai bună din categoria sa.
*cu accesorii de termoreglare
1850_durable img 3
EFICIENȚĂ ABSOLUTĂ

Performanță constantă de încălzire, control avansat şi siguranță în orice condiții mulțumită, sistemului inovator de aprindere, cu control automat al arderii
1851_absolute efficiency
more 1
CONECTARE INTELIGENTĂ

Descoperă noua generație de conectare inteligentă pentru setarea și controlul cu ușurință a centralei cu aplicația Ariston Net. Obții economie de energie și suport tehnic permanent.
ariston net iconapp store logogoogle play logo
1852_durable img 4
CONECTARE INTELIGENTĂ

Mulțumită unui sistem de monitorizare inovator, aplicația te poate ajuta în cazul apariției unei probleme la centrala ta. Prin activarea serviciului de asistență permanentă, centrul tău de service poate rezolva de la distanță orice problemă imediat*.
*serviciu disponibil în curând
ariston net iconapp store logogoogle play logo
1853_smart connectivity
more 1
CONFORT TOTAL

O gamă unică de funcții inteligente şi inovative pentru încălzire rapidă și o temperatură constantă, cu personalizare ușoară pentru orice nevoie.
1847_durable img 2
CONFORT TOTAL

FUNCȚIA AUTO
Funcție patentată ce permite setarea automată a încălzirii locuinței cu ajutorul celor 3 senzori de temperatură interni și externi.

FUNCȚIA CONFORT
Apă caldă menajeră imediat, reducând astfel risipa de apă rece.
1848_display
CONFORT TOTAL

PROGRAMARE INTEGRATĂ
Programare săptămânală a încălzirii direct din centrală.

AUTODIAGNOZĂ
Alerte atunci cănd trebuie realizată verificarea tehnică periodică și când centrala are nevoie de verificarea unui specialist
1849_full comfort