iconnet
Descarcă gratuit aplicația
playstore
apple

Ai deja cont? Autentifică-te!

NOUA MODALITATE
DE A FI MAI APROAPE
DE CLIENȚII TĂI

Conectare în webapp >>
ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SERVICIILE OFERITE PRINTR-UN SERVICE PROFESIONAL Cu funcția de la distanță a centralei termice murale poți evita eventualele întârzieri ale serviciilor pe care le oferi, venind astfel în întâmpinarea clienților tăi cu cel mai bun suport.
MEREU APROAPE DE CLIENȚII TĂI Datorită sistemului de diagnosticare de la distanță si monitorizării 24/7, vei putea fi mai aproape de clienții tăi, să le cunoști nevoile și să creezi soluții personalizate pentru aceștia.
SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU EFICIENTIZAREA TIMPULUI ȘI A COSTURILOR Mulțumită tehnologiei inovatoare, fiecare centru de service poate gestiona solicitări zilnice și poate programa activitățile cu ușurință și eficiență.

Centralele termice murale instalate pot fi mereu controlate cu ajutorul aplicației ariston net

TRIMITE
NOTIFICARE

În cazul în care apare vreo problemă, o notificare în timp real va fi trimisă către clientul tău. O notificare în timp real va fi trimisă și către tine, oferind o descriere completă a problemei apărute.

REZOLVARE RAPIDĂ
DE LA DISTANȚĂ

Prin intermediul aplicației Ariston Net, Centrul de Service poate verifica centrala termică și poate oferi asistență de la distanță sau poate aranja o vizită la domiciliu.

Serviciu disponibil în curând, dacă serviciul de diagnosticare de la distanță este activat.

EXPIRAREA VERIFICĂRII
PERIODICE A INSTALAȚIEI

Reamintește clienților tăi când expiră verificarea anuală.

CUM FUNCȚIONEAZĂ
ȘI MODELE COMPATIBILE

Afla mai cum funcționează și care sunt potrivite modele

Află de ce Ariston Net este simplu și intuitiv

Sensys Net se poate achiziționa doar împreună cu următoarele modele de centrale termice: Genus Premium Evo 24kW - 35kW, Clas Premium Evo 24kW - 35kW
come funziona
CENTRALĂ TERMICĂ CONTROLATĂ DE LA DISTANȚĂ Datorită unui protocol de comunicare avansat, centrala termică poate fi asistată de la distanță
ROUTER WI FI
CENTRUL DE SERVICE Prin intermediul aplicației Ariston Net, Centrul de Service poate verifica centrala termica și poate oferi asistență de la distanță.
*Serviciu disponibil în curând, dacă serviciul de diagnosticare de la distanță este activat
gateway Gateway-ul, nucleul aplicației Ariston Net, îi permite centralei termice să se conecteze cu telefonul clientului
SMARTPHONE Datorită aplicației Ariston Net poți vedea și modifica setările centralei termice de oriunde te-ai afla prin intermediul telefonului tau


CONTACTEAZĂ-NE ȘI INTRĂ
ÎN UNIVERSUL ARISTON NET

Experții noștri vă stau la dispoziție pentru orice dubiu. Alege modul în care să ne contactați.

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos

form
* Am luat cunostinta de conţinutul notificarii în conformitate cu articolele relevante din Legea nr.2016/679 privind protecţia datelor cu caracter personal prezentată aici.
* Vă rugăm să parcurgeți în întregime Notificarea de Confidențialitate
* Am luat cunoștință de Notificarea de confidențialitate de mai sus, cunoscând faptul că acordul meu este pe deplin opțional și revocabil în orice moment, îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor mele de către Ariston Thermo S.p.A. în scopuri de marketing direct, în modul descris în Notificarea de confidențialitate
* Câmpuri obligatorii
Trimite cererea

ÎNTREBĂRI

Vizitează secțiunea de Întrebări Frecvente pentru a afla răspunsul la întrebarea ta. Dacă nu găsești informația dorită, te rugăm să ne contactezi.

CE AVANTAJE ADUCE UTILIZATORULUI FINAL; ACHIZIȚIONAREA SERVICIULUI ARISTON NET?

Prin achiziționarea serviciului Ariston Net, utilizatorii finali au posibilitatea de a încredința gestionarea centralei termice unui Centru oficial de asistență tehnică Ariston pe care îl aleg în mod personal. Spre deosebire de un contract tradițional privind serviciile de întreținere, acest sistem asigură monitorizarea permanentă a produsului de către experți și poate oferi un serviciu de calitate care sa preîntâmpine orice defecțiune sau întrerupere a funcționării.

CU CE MODELE ESTE COMPATIBILSERVICIUL ARISTON NET?

Serviciul Ariston Net este compatibil cu toată gama de centrale termice Ariston EVO și poate fi instalat pe modelele Ariston fabricate începând cu anul 2012 (pentru mai multe detalii despre modelele compatibile vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare a paginii web). Kit-ul Ariston Net conține un modem (Gateway) și o intefata pentru controlul temperaturii in camera (Ariston Sensys), care se poate conecta la toată gama de centrale termice Ariston EVO (adică centrale termice echipate cu protocolul de comunicații Bus BridgeNet).

DE CÂT TIMP ARE NEVOIE TEHNICIANUL PENTRU INSTALAREA PORTALULUI ȘI CONFIGURAREA SERVICIULUI?

Mai multe teste practice au arătat că instalarea fizică a modemului (Gateway) este foarte rapidă și ușoară. Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru instalarea fizică a dispozitivului și configurarea serviciului. Tehnicienii vor avea la dispoziție toate materialele de asistență necesare, alături de un centru de asistență telefonică pe care îl pot contacta pentru orice informații, precum și de o secțiune dedicată pe pagina web Ariston.

CE UNELTE TREBUIE SĂ ADUCĂ TEHNICIANUL LA FAȚA LOCULUI PENTRU INSTALARE?

Kit-ul Ariston Net conține toate echipamentele necesare pentru instalarea fizică a produsului. Kit-ul Ariston Net include modemul (Gateway), un accesoriu pentru reglarea temperaturii, dibluri, o pungă cu conectori, un manual de instalare. În plus, tehnicianul trebuie să dispună de un dispozitiv portabil personal (smartphone, tabletă sau computer) cu conexiune la internet pentru a realiza configurarea portalului la rețeaua Wi-Fi de la domiciliu și dacă este necesar, să înregistreze utilizatorul final pe platformă.

CUM POT INTRA ÎN LUMEA ARISTON NET?

Pentru mai multe informații sau detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

IN CAZUL IN CARE CLIENTUL ÎNTÂMPINĂ PROBLEME ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CONEXIUNEA PRODUSULUI, PE CINE TREBUIE SĂ CONTACTEZE?

Clienții tai ne pot contacta pentru a obține informații despre toate procedurile standard necesare refacerii conexiunii la internet. Orice problemă apărută la nivelul modemului (Gateway), care presupune înlocuirea totală a dispozitivului poate fi rezolvată prin procedura privind piesele de schimb.

CUM OBȚIN NUMELE DE UTILIZATOR ȘI PAROLA PENTRU ACCESAREA SERVICIULUI?

Adresa de e-mail pe care ai furnizat-o la încheierea contractului cu Ariston Thermo va fi folosită pentru activarea contului. Datele de identificare pentru acces vor fi prezentate pe scurt în e-mailul de bun venit. Dacă ai uitat parola pentru accesarea serviciului, poți solicita retrimiterea acesteia la adresa ta de e-mail din fereastra de conectare a portalului web www.ariston-net.remotethermo.com.

PE CINE POT SĂ CONTACTEZ PENTRU ASISTENȚĂ TEHNICĂ?

Am creat pe pagina noastră web o secțiune dedicată și o conexiune directă cu Centrul nostru de consultanță tehnică, care îți va acorda asistență de-a lungul tuturor fazelor de instalare, configurare și gestionare a produselor conectate la Ariston Net. Pentru detalii suplimentare, te rugăm să accesezi secțiunea corespunzătoare.

DUPĂ INSTALAREA DISPOZITIVULUI WI-FI; CUM ÎL POT CONECTA LA PLATFORMĂ?

După finalizarea instalării fizice a modemului (Gateway), dispozitivul trebuie să fie conectat la platforma online. În cazul unui portal Wi-Fi, apăsă și menține apăsat butonul pentru configurare inițială până când LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează intermitent. Deschide apoi setările de rețea ale dispozitivului tău portabil (smartphone, tabletă sau computer) și selectează rețeaua „Remote GW Thermo”, deschide browser-ul web, mergi la link-ul 192.168.1.1 și urmează instrucțiunile pentru cei 5 pași importanți. Dacă procedura s-a realizat cu succes, LED-ul de culoare verde aferent conexiunii la internet luminează permanent. Dacă lumina LED-ului are culoarea roșie, procedura nu s-a realizat cu succes și trebuie să o repeți.

CUM POT SĂ CONECTEZ DISPOZITIVUL GPRS LA PLATFORMĂ?

Folosind un modem (Gateway) GPRS, platforma Ariston Net poate fi conectată la internet urmând procedura de punere de funcțiune descrisă în manualul de instalare. După finalizarea procedurii de punere în funcțiune, verifică LED-urile pentru a verifica dacă intensitatea semnalului GPRS este capabilă să susțină serviciul. În cele din urmă, apăsați și mențineți apăsat timp de 5 secunde butonul pentru configurare inițială și așteptați ca cele trei LED-uri de culoare verde să lumineze rapid cu intermitență.

ACCESEAZĂ ZONA
DEDICATĂ SPECIALIȘTILOR

Pentru a găsi mai multe informații și documente utile, te rugăm sa te autentifici.